• Bestellen
  • Verzending & Levering
  • Ophalen
  • Retour & Terugbetaling

Je kunt bij Enjoy Fashion met IDeal betalen. Met elke bank uit Nederland kun je eenvoudig je favoriete items bestellen.

Als je voor 15:00 besteld, dan wordt het de volgende dag verzonden!

Het kan helaas voorkomen dat een bepaalde maat of artikel (nog) niet op voorraad is. Wil je toch het artikel bestellen? Neem dan contact op met Enjoy Fashion & zij regelen dat je toch je favoriete item krijgt.

Je hebt het verkeerde artikel besteld of je wil toch een ander artikel? Neem dan snel contact op met Enjoy Fashion en zij proberen je pakketje nog te annuleren (verzendkosten die al zijn gemaakt worden niet teruggestort). Anders kunt u het pakket retourneren.

Indien je nog geen bevestigingsmail hebt gehad ( en hij is niet in de spam beland), wacht dan één uur. Het kan zijn dat het systeem wat vertraagd is. Nog steeds geen mail? Neem dan contact op.

Bij Enjoy Fashion is er gratis verzendig vanaf €25. Bestel voor 15:00 en het wordt de volgende dag verzonden.

Als je voor 15:00 besteld, dan wordt het de volgende dag verzonden!

Alle pakketten worden verzonden met de verzendpartij DPD.

Je kunt de trendy vrouwenkleding van Enjoy Fashin binnen heel Europa bestellen!

Helaas, je kunt na je bestelling het bezorgadres niet zelf wijzigen. Als je er snel bij bent, neem dan contact op met Enjoy Fashion. Wellicht kunnen ze je pakket nog wijzigen. Je kunt in je account het bezorgadres voor de volgende bestelling wijzigen.

Je ontvangt een briefje in de brievenbus waar je pakket opgehaald kan worden. Bij de buren of een DHL afhaalpunt in de buurt, vind hier een DHL afhaalpunt bij jou in de buurt.

Je kunt je bestelling ophalen bij Enjoy Fashion:

Schoollaan 18
Bennebroek 2121GG

Je kunt via Whatsapp, Facebook, Mail of via een telefoongesprek een afspraak maken met Enjoy Fashion voor het ophalen van je pakket.
Bekijk de contact pagina en maak een afspraak.

Je kunt pinnen of contant betalen.

U kunt uw bestelling retourneren via DHL, PostNL of een andere verzendpartij. Stop uw artikel(en) terug in de originele verpakking met het prijskaartje er aan. Het kan terug gestuurd worden naar het volgende adres:
Schoollaan 18
Bennebroek 2121GG

U kunt het pakket terug sturen en dan het nieuwe item bestellen via de webshop. Anders is het mogelijk om contact op te nemen voor eventueel ruilen op locatie.

U kunt de artikelen terugsturen via PostNL, DPD of een andere verzendpartij. Enjoy Fasion verzendt voornamelijk met DPD, dit raden wij u ook aan.

Ook kunt u de artikelen terug brengen naar volgend adres: Schoollan 18, Bennebroek 2121GG. Voordat u dit doet, is het handig om even via Whatsapp een afspraak te maken.

Het retourbeleid van Enjoy Fashion is 14 dagen. Hierbij moet het artikel met het prijskaartje en de oroginele verpakking terug gestuurd worden.

Het kan 10 dagen duren voordat de retourzending is verwerkt. Zodra de retourzending is verwerkt, wordt het aankoopbedrag teruggestort op de rekening waarmee u heeft betaald.

Indien u het terugkomt brengen, kunt u het eventueel ook contant terug ontvangen.

Trendy Dameskleding